tirsdag den 29. oktober 2013

Work in progress


Vi har i den seneste tid animeret på livet løs og kan stolt fortælle at vi har 6 scener tilbage at animere ud af 26 scener! Det er rigtig godt gået team! Her på billederne ses lidt af processen vi gennemgår hver gang vi skal sætte op til en scene. Der er meget klip, klister og planlægning, men vi holder tidsplanen og filmen den bliver flot kan vi love jer!


Stjerner og magi!


Her ses Drude der sætter scenen op før animationen kan begynde. Det hele skal være præcist og det er før scenen begynder at man finder ud af om der mangler noget. Her i scenen fandt vi ud af at vi manglede pupillerne til begge karaktererne manglede, så Drude måtte igang med at klippe dem. Det er herligt med cutout, vi har dog erfaret at det kræver rigtig god planlægning med denne teknik. Mest fordi karakterne pga. multiplane kamera har en forskellig størrelse til hver scene og så er der to lag. 
Kan i selv regne ud hvad der sker, hvis der er lavet en forkert størrelse eller der mangler en karakter? 


Her ses Rie, der multhitasker i frokosten (ja, det er muligt). Der er mange mails og ting der skal planlægges i løbet af dagen. Vi holder humøret højt med kokostoppe og planlægger/snakker om scenerne før de skal animeres. Her foran ses et bud på Titel sekvensen der skal animeres med den pink muresnor, spændende bliver det!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar